Professionellt stöd och hjälp för dig som nyligen drabbats av myelom.

Myelom är en allvarlig sjukdom, men det finns hjälp att få. Vi hjälper dig med en svår diagnos med hjälp och stöd, och med tips om nya möjligheter att få ett bättre liv.

Gå med i vår diagnospool där du får gratis rådgivning på telefon eller mail av en specialutbildad sjuksköterska. Du får också möjlighet att via forum diskutera med andra i din situation och tips om kliniska studier, nya behandlingar och olika patientstödsprogram. Via vårt nätverk får du tillgång till kvalificerat samtalsstöd. Genom att vara med i diagnospoolen bidrar du också till forskningsutvecklingen samt att sätta fokus på myelom. Självklart kommer du löpande få del av de resultat vi kommer fram till.

Det kostar ingenting att bli medlem i en diagnospool. Vill du veta mer om Lyfepond by Netdoktor, läs mer här på sajten. Du kan också ringa direkt till vår specialutbildade sjuksköterska Andrea Dahlman på tel 08-4093 1960 om du vill ha mer information eller om du vill anmäla ditt intresse.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ev meddelande:

Om du vill får du dessutom gratis medlemskap i vårt patientnätverk Lyfepond. Här har du möjlighet att tala med andra i din situation, få kvalificerad information om de senaste rönen som passar just din situation, möjlighet att ställa frågor till kvalificerade vårdproffs och få tips om studier, patientstödsprogram och produkter som passar just dig. Du får också tillgång till ett säkert datalager, där du kan lagra all din hälsoinformation om du vill.