Få hjälp och stöd vid Parkinsons sjukdom av Lyfeponds specialister och avancerade stödprogram.


Professionellt specialiststöd och bästa möjliga omhändertagande.

Vi bygger nu en ny plattform med hjälp och stöd för dig som har drabbats av Parkinson. Var med från början och utveckla en verkligt individanpassad vård för alla med Parkinson. Vi har stor kunskap och erfarenhet, bl a genom två bra stödprogram för dig med avancerad behandling av Parkinson i sent stadium. Vi har dessutom många intressanta stödprodukter och bra information från såväl sjuksköterskor som läkare som kan hjälpa dig att lära dig mer om din sjukdom.

Om du anmäler dig och uppfyller kriterierna för något av programmen kommer du att få hembesök av specialistutbildad sjuksköterska.
Du får dessutom gratis medlemskap i vårt patientnätverk Lyfepond, där du har möjlighet att tala med andra i din situation, få kvalificerad information om de senaste rönen som passar just din situation, möjlighet att ställa frågor till kvalificerade vårdproffs, tips om studier, patientstödsprogram och produkter som passar just dig.

Vill du veta mer om Lyfepond, läs mer här på sajten. Du kan också ringa direkt till vår sjuksköterska Barbro Jansson på tel 08-4093 1960 om du vill ha mer information eller om du vill anmäla ditt intresse.

Anmäl ditt intresse här, så kontaktar vi dig:

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ev meddelande:

Barbro Jansson, leg sjuksköterska
Klinisk chef på Lyfepond