Att leva med KOL eller astma
i samarbete med AstraZeneca

iStock.com/annebaek

Vi hjälper dig att få ett bättre liv! 
Lyfepond har till uppgift att hjälpa dig som har en besvärlig sjukdom att må bättre och leva ett bra liv – självfallet alltid kostnadsfritt för dig som patient! Just nu hjälper vår partner ICT Health Support dig som har KOL eller astma.

Patientstödprogram från ICT
ICT har alltid ett antal patientprogram som kan vara intressanta för dig att delta i. Om du går med i vårt patientnätverk Lyfepond får du alltid förtur till de program som är aktuella, samtidigt som du med ditt deltagande påverkar vilka program som blir av. Genom ditt medlemskap kan vi påverka både vården och läkemedelsindustrin att satsa extra resurser på just din speciella diagnos.

Förutom att vi genomför specifika program, samlar vi information som vi vet är bra för dig som har en svår sjukdom. Genom att vara med i patientnätverket får du alltid den senaste informationen med tips och råd hur du kan leva ett så bra liv som möjligt. Gå in på Lyfepond så hittar du mycket som kan hjälpa dig.

Eftersom vi är ett av socialstyrelsen registrerat vårdbolag har vi alltid tystnadsplikt.

Just nu – Att leva med KOL eller astma i samarbete med AstraZeneca
Programmet Att leva med KOL eller astma är öppet för dig som står på behandling med mediciner från AstraZeneca, som är sponsor för just detta projekt. Programmet erbjuder tips och stöd kring din diagnos. Deltagandet är självfallet kostnadsfritt.

Om du anmäler dig kommer du att vid tre olika tillfällen få prata med en sjuksköterska om din behandling och kring din diagnos. Samtalen handlar om vad du kan göra för att må bra och sker via telefon. Har du en e-postadress har du också möjlighet att få information via mail mellan samtalen.

De sjuksköterskor som arbetar med Att leva med KOL eller astma har erfarenhet av arbete med personer som har diagnos astma och KOL, samt erfarenhet av att ge stöd till patienter via telefon.

Du får dessutom gratis medlemskap i vårt patientnätverk Lyfepond, där du har möjlighet att tala med andra i din situation, få kvalificerad information om de senaste rönen som passar just din situation, möjlighet att ställa frågor till kvalificerade vårdproffs, tips om studier, patientstödsprogram och produkter som passar just dig.

I Lyfepond ingår också en gratis säker databank, där du kan lagra all din sjukdomsinformation.

Din medverkan i Att leva med KOL eller astma påverkar inte din befintliga kontakt med vården. Programmet är avsett som ett komplement till den information du får av din läkare och din sköterska. Fortsätt att träffa dem som vanligt.

Om du är intresserad så når du oss på tel 08-4093 1960, eller så fyller du i kontaktformuläret nedan. Du kan också läsa mer om oss här på sajten. Om du vill veta mer om ICT Health Support klickar du här.

Kontakta mig om programmet Att leva med KOL eller astma och för att få mer information om vår Patientpool Lyfepond.

Jag vill veta mer om Lyfepond och patientprogram från ICT, kontakta mig:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ev meddelande: